Actorul romano-american Daniel Ganea de la Hollywood a venit in tara pentru a participa la slujba de inmormantare a regretatei artiste Ileana Ciuculete, pe care o aprecia foarte mult. El a fost insotit de renumitul interpret de muzica populara Gheorghe Turda si de marele pianist romanao-american Nicky Steavens.
Ileana Ciuculete (n. 20 septembrie 1952, Gubaucea, România – d. 14 martie 2017, București, România) a fost o mare interpretă de muzică populară din zona Olteniei. În întreaga ei carieră a înregistrat 30 de discuri și a fost premiată în România cu 3 discuri de aur și un disc de platină, iar în Serbia cu 1 disc de aur.
Disparitia fulgeratoare a artistei a intristat lumea intreaga si mai ales miile de fani, care nu se asteptau la asemenea intamplare. Ileana Ciuculete a fost una dintre cele mai importanate personalitati din muzica populara si una dintre cele mai iubite artiste.Era casatorita cu Cornel Gales si avea doi copii cu fostul ei sot Valeriu Sfetcu.La inmormantarea artistei au participat o multime de personalitati, artisti foarte cunoscuti. Sicriul artistei a fost purtat de 4 titati, 4 artisti cunoscuti si anume: actorul Daniel Ganea de la Hollywood, interpretul indragit de muzica populara Gheorghe Turda, pianistul cunoscut de peste ocean Nicky Steavens si Serghei Mizil. Imnormantarea artistei a fost indelung mediatizata, atat de presa, cat si de toate televiziunile, care au iubit-o foarte mult. Ileana Ciuculete a lasat in urma sa o serie de cantece foarte cunoscute, printre care cantecul mult iubit „Ciorba de curcan”, peste 30 de discuri, 4 discuri de aur, 1 disc de platina, o multime de fani, care o regreta si o familie foarte indurerata.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentMIAMI, orasul plajelor insorite!

LĂSAȚI UN MESAJ