MIAMI, orasul plajelor insorite!

0
6834

Miami este unul din cele mai populare orase din Statele Unite ale Americii si este recunoscut pretutindeni, in special, datorita plajelor insorite. Partea de sud-est a tarii este cunoscuta ca fiind si una din cele mai insorite, ceea ce face ca Miami sa fie un adevarat centru turistic pentru toti cei care isi doresc o vacanta intr-un loc superb. Cu o populatie de peste 40 de mii de locuitori, orasul din statul Florida a devenit, treptat, unul din cele mai importante centre financiare si turistice ale tarii, in special datorita fluxului extrem de mare de turisti, ce iau orasul cu asalt pe tot parcursul anului. Clima speciala face ca temperaturile sa fie ridicate in tot timpul anului, prilej cu care turistii pot veni, oricand pentru a se relaxa intr-o vacanta binemeritata.

Probabil una din cele mai importante locatii din oras este Miami Beach, una din plajele cele mai frumoase din intreg statul Florida. Exista numerosi oameni ce vin din celelalte parti ale tarii aici, pentru a se casatori sau pentru a-si petrece luna miere. Asta se intampla in special datorita lucrurilor pe care orasul le pune tuturor celor interesati la dispozitie. Fie ca va doriti sa treceti in revista, sumar, toate atractiile turistice, printre care si Gradina Zoologica, muzeele si casa operei, sau fie ca vreti doar sa va relaxati si sa va bronzati, in Miami aveti ocazia de a face exact ceea ce va doriti. Plajele sunt superbe si hotelurile sunt absolut incredibile, in special pentru ca le ofera turistilor cele mai rafinate servicii.

Orasul contribuie extrem de mult la economia tarii, dat fiind faptul ca multi americani, dar si multi turisti merg in Florida pentru a-si cheltui banii pentru care au muncit un an intreg. O vacanta perfecta este pentru multi aici, in mijlocul naturii, unde este mereu cald pe timp de vara, dar si pe timp de… iarna. Cu toate ca este pe locul al treilea, dupa Los Angeles si New York, in topul celor mai vizitate orase din Statele unite ale Americii, orasul nu este cu nimic mai prejos. In functie de dorintele fiecaruia, turistii vor alege sa isi petreaca vacantele fie intr-un loc arhiaglomerat cum este New York-ul sau intr-un loc linistit si calm precum Miami.

Acesta este si orasul de unde au plecat sa isi incerce norocul la Hollywood si multe din vedetele actuale. Asa incat, toti cei care ajung pe plajele insorite de aici vor putea da fata in fata cu celebritati precum Will Smith sau diferiti actori si cantareti din Statele Unite. Desi majoritatea hotelurilor au plajele lor private, exista si numeroase plaje publice, ce le sunt puse la dispozitie tuturor celor care cauta sa isi petreaca timpul liber, intr-un mod cat mai relaxant si placut. Si, cum nimic nu e mai interesant, decat o dupa masa petrecuta pe nisipul fin de pe Miami Beach, exista multi localnici ce umplu plaja. Turistii, de asemenea, isi fac timp, printre vizitele la cele mai importante atractii turistice din oras, sa dea o fuga si la plaja, putin la ocean. Intr-un cuvant, orasul este superb si asta atrage milioane de turisti anual.

LĂSAȚI UN MESAJ