GALA FEMEILE DE SUCCES ALE ANULUI 2016, editia XIV-a, va invita la un spectacol extraordina de colinde!

0
1295

GALA FEMEILE DE SUCCES ALE ANULUI 2016 Ediţia a XIV-a, OFFICIALA VA INVITA SA SERBATORITI CRACIUNUL!

13900178_1152459628162878_8156958451249032084_n

DECERNAREA PREMIILOR CELOR MAI IMPORTANTE PERSONALITĂŢI FEMININE, ANIVERSARE 14 ANI
Nominalizările vor fi distinse cu premii de excelenţă, premiile publicului şi premii speciale

Professional Celebrity împreuna cu Clubul Celebritatilor, Succesful Women Magazine si Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania vor organiza, împreuna a XIV-a ediţie a Galei Femeile de succes ale anului.
Gala Femeile de succes ale anului 2016 va aduce în atenţia publicului personalităţi marcante, care au impresionat publicul din punct de vedere profesional, femei înzestrate cu talent, ambiţie, voinţă şi perseverenţă, care au lăsat în urmă momente unice pentru public.
Succesul este o definiţie a efortului profesional şi intelectual depus, ea venind totodată şi în urma talentului înnăscut sau a abilităţii căpătate prin muncă asiduă, este o formulă a reuşitei în viaţă şi va fi promovată pentru a aduce în atenţia publicului, modele de viaţă pentru tineri, astfel putând fi premiate personalităţi feminine.
Criteriile de evaluare au fost următoarele: popularitate, valoare, recunoaştere, implicare socială, studii, imagine, realizări profesionale.
Decernarea premiilor celor mai importante personalitati feminine va fi simbolizată cu trofee, care vor fi acordate pe baza votului public şi a nominalizărilor unei comisii de 30 de jurnalişti, care aparţin celor mai importante publicaţii, dar şi a cuvântului unei comisii formată din personalităţi.
Jurnaliştii aparţin următoarelor publicaţii:ROMÂNIA LIBERĂ, RING, CLUBUL CELEBRITATILOR-OFFICIAL NEWS, GALA CELEBRITATILOR-OFFICIAL NEWS, GALA FEMEI DE SUCCES-OFFICIAL NEWS, ADEVĂRUL, REALITATEA ROMÂNEASCĂ, SUCCESSFUL WOMEN-MAGAZINE-OFFICIAL, LIBERTATEA, EVENIMENTUL ZILEI, CLICK, E STIRI, E INFORMATII, ASII ROMANI, OK,… etc
Femeia de succes este cea care a lăsat în urmă un moment sau o lucrare unică pentru societate, acea personalitate marcantă, care a a avut o activitate socială complexă sau care a excelat în atenţia publicului prin participare la o acţiune umanitară sau un proiect de maxim interes naţional.Femeia de succes este femeia cu o carieră exemplară.
Nominalizârile şi premiile la Gala FEMEI DE SUCCES 2016 reprezintă o profundă consideraţie din partea juriului, a publicului şi a presei.Proiectul va aduce în atenţia publicului femei, care au înregistrat un adevărat succes, din punct de vedere profesional, în diferite domenii de activitate: televiziune, diplomaţie, sport, modă, actorie, muzică uşoară, muzică de operă, turism, muzică populară, afaceri, sănătate, justiţie şi cultură, jurnalism.
Evenimentul, aflat în acest an la a XIV-a ediţie, este autentic şi cel mai laborios proiect pentru femei, realizat şi produs de Professional Celebrity, împreună cu cele mai mari publicaţii din România, acest proiect, aducând în atenţia publicului peste 1000 de personalităţi feminine, pe parcursul celor 14 ani.
Juriul este alcătuit din personalităţi masculine si feminine: dna FLORINA KENDRICK actriţa de la HOLLYOOD fiind desemnată – Preşedinte de Juriu, iar Cristian Ţopescu – Vicepreşedinte.
Succesul feminin al celor mai distinse personalităţi din România, a demonstrat de la an la an, valoarea naţională a româncelor, care sunt dincolo de soţii şi mame, adevărate exemple în cariera lor.
Valoarea realizării celui mai important eveniment feminin a constat întotdeauna în succesul naţional, înregistrat prin participarea celor mai distinse personalităţi feminine din România şi a mass-mediei.
,,Nimic nu poate fi mai frumos decât: să fii femeie, să poţi da viaţă, să poţi fi mamă, să poţi fi o femeie de succes în carieră şi să dai mâna cu arta şi cultura“ spunea multipla campioană olimpică şi mondială, ELISABETA LIPĂ, în prezent Ministrul Tineretului şi Sportului, cea care a fost mulţi ani Preşedinte de juriu al Galei Femei de Succes.
Evenimentul a fost, întotdeauna, un adevărat spectacol artistic, de o mare amploare, succesul feminin, fiind dezbătut şi profund apreciat de public, iar difuzarea la nivel naţional pe televiziune, a înregistrat o cotă de audienţă foarte mare.
Gala Femei de Succes a promovat cariera multor personalităţi feminine, a aniversat zeci de ani de carieră pentru 800 de personalitati feminine din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ