TVR 60 : CRISTIAN TOPESCU, invitatul extraordinar al emisiunii ,,GENERATIILE TVR”

0
918

Emisiunea „Generațiile TVR” din această seară o va avea drept gazdă pe Andreea Marin. Aceasta îi va incita la mărturisiri de suflet pe Cristian Ţopescu, Carmen Movileanu şi Mircea Radu.

generatiile-tvr-andreea-marin-carmen-movileanu-mircea-radu-cristian-topescu

Miercuri, 2 noiembrie, de la ora 20.00, urmăriţi cea de-a treia ediţie a emisiunii “Generaţiile TVR” – programul în care telespectatorii români sunt părtaşi la dialogul dintre oamenii de televiziune de ieri şi de astăzi.

“Este important ca voi, telespectatorii noştri, să ştiţi un lucru la care prea puţin v-aţi gândit până acum: că şi voi aţi scris istoria vieţilor noastre, întorcându-vă către noi cu aplauze, cu scrisori, cu gânduri bune, cu critică – toate ne-au ajutat să evoluăm. Cu idei, cu inimile voastre mari şi cu răspunsuri pe care doar la voi – noi, oamenii de televiziune, le puteam găsi” – se confesează Andreea Marin în această săptămână la “Generaţiile TVR”.

La rândul său, Cristian Ţopescu este de părere că televiziunea publică are rolul de a distra oamenii într-un mod decent:

„Datoria televiziunii publice nu este de a ne arăta neapărat, scuzaţi expresia, „chiloţii”, ci de a distra oamenii într-un mod decent, care să meargă la inima telespectatorului fără să-l şocheze neapărat prin apariţii extravagante… Aproape în toate ţările lumii există o televiziune naţională. Ea este un instrument public, cum se spune, care îi ajută pe oameni să înţeleagă ce se întâmplă în jurul lor, să comenteze evenimentele de actualitate şi, în final, să înţeleagă că în afară de televiziunile particulare care au drept scop comercial, televiziunea publică are un scop educativ, instructiv, distractiv”, a declarat Cristian Țopescu.

LĂSAȚI UN MESAJ