Mihaela Serban este fondatoarea GALEI FEMEI DE SUCCES si GALEI CELEBRITATILOR, in Romania

0
1117

Mihaela Serban este prima romanca, scenarist de televiziune, care a conceput formatul tv pentru cele mai frumoase programe de cariera, gale de succes cu celebritati: GALA FEMEI DE SUCCES, GALA CELEBRITATILE ANULUI, emisiunea FEMEI DE SUCCES si emisiunea CALEA SPRE REUSITA, care au cuprins peste 100 de interviuri cu personalitati din toate domeniile.
Desi a reusit sa aduca in atentia publicului, in cadrul galelor, peste 1500 de personalitati din toate domeniile, ea reprezinta si astazi un exemplu de reusita in acest sens, fiind cea mai reprezentativa, profesional, cea mai perseverenta si mai constanta femeie din Romania, in realizarea celor mai bune programe de top, care subliniaza cariera oamenilor de succes din tara noastra, dar si a romanilor de succes, de peste hotare.
Fiind inzestrata cu talentul de a scrie scenarii de televiziune si de a reuni valorile nationale, intr-un cadru foarte elegant, ea a conceput, a initiat, a moderat, a realizat si a organizat cele mai bune programe de top, care definesc succesul si tot ce are tara noastra mai frumos in: cinematografie, muzica, televiziune, sport, sanatate, invatamant, diplomatie, cultura, jurnalism sau turism.
Mihaela Serban, in calitate de profesor, scenarist, moderator si realizator tv, a reusit prin foarte multa munca si tenacitate, sa cuprinda tot ce se gaseste mai bun, mai frumos si mai autentic in toate domeniile, care definesc cariera si profesionalismul romanilor.
Pasiunea si dragostea pentru tara a motivat-o, intotdeuna, sa fie constanta in realizarea celor mai grele emisiuni de top, care cuprind frumusetea Romaniei.
Marea majoritatea a programelor naionale, pe care le-a conceput si le-a scris, au fost difuzate, integral, pe mai multe televiziuni nationale, iar presa a sustinut-o, la fiecare editie, realizata in tara si in strainatate.
A realizat 5 editii ale galelor in Europa si America, unde a reunit peste 1000 dintre cei mai valorosi romani, stabiliti peste hotare, o mare parte fiind premiati, pentru succesul pe care l-au inregistrat in cariera internationala.
Astazi o regasim la fel de muncitoare si de ambitioasa in acest domeniu, care imbina cultura, valoarea celor mai mari romani si munca de televiziune, deoarece este pregatita pentru a realiza GALA FEMEI DE SUCCES- AUTENTICA, ANIVERSAREA A 14 ANI.
Desi unele persoane, lipsite de etica si profesionalism, indraznesc astazi, sa-i copieze programele, Mihaela Serban detine protejarea brand-urilor acestor programe.
Mihaela Serban a reusit sa realizeze peste 150 de programe culturale, care promoveaza Romania, inca din anul 2001, astazi implinindu-se 15 ani de munca, in slujba promovarii succesului si a valorilor autentice.
In timpul Revolutiei era doar o eleva in clasa a IX-a, care visa sa imbratiseze cariera de profesor, dar si pe cea de realizator tv pentru programe culturale, prin care sa aduca in atentia publicului cei mai mari actori, oameni de stiinta, academicieni, oameni de cultura, campioni mondiali, artisti, medici, profesori, oameni de televiziune, pentru a demonstra la nivel international, ce tara valoroasa avem.
Dupa terminarea Universitatii, Facultate de Biochimie, a avut o multime de oportunitati profesionale pentru a lucra peste hotare, prin care sa desfasoare munca de biochimist sau sa pregatesca medici, la catedra, in calitate de profesor, dar a decis sa ramana in tara si sa-si implinesca visul de a promova Romania, in cel mai frumos mod cu putinta.
A predat la cele mai prestigioase colegii nationale din Bucuresti si inca mai pregateste, in calitate de profesor, elevii de liceu sa imbratiseze cariera de medic.
Pe parcursul anilor, a absolvit Academia de Radio si Televiziune cu profesori renumiti din Tvr: Cristian Topescu, Sanda Taranu, apoi Institutul Diplomatic Roman, Facultatea de limbi si literaturi straine si a prezentat numeroase emisiuni cu interviuri la National Tv, N24, Prima tv, Tvr, Curier tv.
Mihaela Serban este foarte pregatita si apreciata profesional, in mai multe domenii, dupa o serie de examene si grade profesionale in: biologie moleculara, anatomie, anatomie comparata, genetica, fiziologie, biochimie, microbiologie, enzimologie, citologie, histologie, ecologie, dar si teoria literaturii, limba romana contemporana, istoria literaturii romane, etnologie si folclor, literatura populara, diplomatie cluturala, diplomatie publica, jurnalism, scenariu de televiziune, prezentare si dictie, cursuri de marketing.
A scris scenarii de televiziune pentru diverse emisiuni, atat emisiuni de cariera, cat si emisiuni pentru copii, cateva dintre scenariile autentice, fiind cumparate de catre celebra televiziune MEDIASET, din Italia.
A adus in propriile programe, scrise, concepute, realizate si organizate de ea, peste 1500 de celebritati din toate domeniile, precum: Maia Morgenstern, Sergiu Nicoleascu, Elisabeta Lipa, Irina Loghin, Maria Ciobanu, Corina Chiriac, Octavian Bellu, Mariana Bitang, Cristian Topescu, Marcel Iures, Andreea Marin, Elena Merisoreanu, Florina Kendrick, Stela Cepoi, Alexandra Nechita, Anastasia Soare, Alina Dumitru, Gheorghe Hagi, Ion Tiriac,Julia si Romeo Saleno, Catalina Ponor, Inna, Andra, Elisabeta Turcu, Cristina Turcu Preda, Irina Deleanu, Sebastian Papaiani, Maria Dragomiroiu, Maria Salaru, Margareta Paslaru, Ion Besoiu, Daniel Ganea, Ionela Van Rees Zota, Alfonso de Borbon, Ioan Carmazan, Mircea Albulescu, Cornel Constantiniu, Mirabela Dauer, Gheorghe Gheorghiu, Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Daniela Istrate, Doru Ilioi, medicul Alexandru Marmureanu, medicul Irinel Popepscu, medicul Mircea Beuran, medicul Florian Popa, Serban Bradisteanu, Ioanel Sinescu, Ileana Stana Ionescu, Adela Maculescu, Cezara Dafinescu, Carmen Stanescu, Maria Buza, Dan Puric, Dumitru Farcas, Gheorghe Zamfir, Gheorghe Turda, Doina Levintza, Iuliana Tudor, Iuliana Marciuc, Cristian Brancu, Oana Turcu, Simona Gherghe, Gabriela Firea,..etc.
Mihaela Serban a continuat aceasta munca, in calitate de voluntar si a investit, enorm, in organizarea acestor programe, din dragoste pentru Romania, iar succesul fiecarei editii, i-a dat putere, intotdeuna, sa depaseasca orice inconvenienta, aparuta din cauza unor invidii, generate pe parcursul anilor.
Pe curand, in luna decembrie, va veni in atentia publicului cu o noua editie a GALEI FEMEI DE SUCCES-ANIVERSARE-14 ANI!

13235272_800933416672872_5681220960411729971_o13268283_800940546672159_3712957101658208776_o

LĂSAȚI UN MESAJ