Laura Bretan are mari sanse sa castige AMERICA’S GOT TALENT

0
866

Laura Bretan are șanse mari să câștige show-ul America’s Got Talent. Românca stabilită în Chicago s-a calificat în finala concursului din SUA și este din ce în ce mai aproape de marele premiu de un milion de dolari.

În semifinale adolescenta de 14 ani a ales să interpreteze melodia ”Pie Jesu”, iar juriul a fost impresionat de prestația ei. Finala competiției America’s Got Talent va avea loc pe 13 septembrie.
Această metodă a ajutat mii de bărbați să-și găsească soții! 1) Stai acasă cu…Această metodă a ajutat mii de bărbați să-și găsească soții! 1) Stai acasă cu…Secretul pentru a scăpa de ciuperca piciorului permanent! Adaugă la apa fiartă…Secretul pentru a scăpa de ciuperca piciorului permanent! Adaugă la apa fiartă…Cum să ai un nas perfect fără operație? CITEȘTE AICI!Cum să ai un nas perfect fără operație? CITEȘTE AICI!Dacă vă dor încheieturile și spatele, înseamnă că în corp…Dacă vă dor încheieturile și spatele, înseamnă că în corp…

La scurt timp după anunțarea rezultatelor, pe pagina de Facebook a Laurei Bretan au început să curgă mesaje de felicitare.

Laura Bretan a participat și la concursul „Românii au talent”, pe care l-a câștigat. Acest lucru i-a adus critici din partea americanilor, care au considerat că nu ar fi corect ca românca să câștige pentru a doua oară un astfel de concurs.

Cu toate acestea, popularitatea Laurei Bretan este în continuă creștere în SUA, unde este invitată la diverse emisiuni tv și radio. În plus, aceasta are fani chiar și în Filipine și Australia. Toată lumea este impresionată de vocea Laurei, însă unii specialiști și-au arătat îngrijorarea în privința tehnicii ei, dar și a reportoriului ales de ea. Cântăreaţa de operă şi profesoara de muzică clasică Heidi Moss din California i-a transmis un mesaj Laurei Bretan, atrăgându-i atenţia asupra faptului că ceea ce face este periculos.

”Este clar că ai un har şi o pasiune, iar pentru a cânta în faţa unei audienţe atât de mari ai nevoie de mai mult curaj decât îşi poate imagina cineva. Nimeni nu înţelege acest lucru mai bine decât muzicienii clasici profesionişti, care fac acest lucru în fiecare zi.În acest moment, te bucuri de celebritate, primeşti complimente şi oportunităţi pe care orice fată de 13 ani le-ar invidia.Sunt oamenii în jurul tău, inclusiv membrii juriului America’s Got Talent, care te promovează şi te încurajează să mergi în această direcţie. Motivele lor pot fi sincere şi bine intenţionate, dar ascultă un profesor şi o cântăreaţa de operă: nu este ceea ce ar trebui să faci în acest moment. Iar viitorul ţi-ar putea deteriora măiestria şi vocea, dacă vei continua în acest fel.

Corpul tău este instrumentul tău şi este esenţial să-l înţelegi pentru a putea avea longevitate. Îţi place să cânţi atât de mult încât sunt sigură că îţi doreşti să-ţi poţi folosi vocea pentru mulţi ani de acum încolo. Şi meriţi acest lucru. Sunt aspecte pe care le-am sesizat în vocea ta, care mă îngrijorează. Formarea clasică necesită mulţi ani de muncă, de aceea este periculos să forţezi un sunet, care nu îţi aparţine cu adevărat. Corzile tale vocale sunt fragile, în special la această vârstă, şi trebuie să fie tratate cu blândeţe şi să fie întreţinute. În timp, iritarea de a cânta în acest fel poate provoca umflarea lor sau chiar lucruri mai rele, noduri. De asemenea, mă tem că faima te va forţa să cânţi chiar mai mult, timp de mai multe ore, uzându-ţi şi mai mult corzile”

LĂSAȚI UN MESAJ