ANGELINA JOLIE SI BRAD PITT, UN NOU FILM IMPREUNA

0
865

ANGELINA JOLIE si BRAD PITT JOACA INTR-UN NOU FILM

Actriţa americană Angelina Jolie joaca alaturi de sotul ei, Brad Pitt, intr-un nou film, intitulat: By the Sea

Despre  cuplul Angelina Jolie-Brad Pitt se supune tot mai des ca se despart, dar in realitate lucrurile nu stau deloc asa, ei serbandu-si, de curand, cei 2 ani de casatorie, alaturi de copii lor.

Angelina şi familia au fost vedetele unei alte editii a versiunii americane a revistei Vogue, o fotografie cu celebra actriţă americană, apărând pe coperta unui număr special al publicaţiei.

Intr-un interviu publicat în revista Vogue SUA, Angelina Jolie, vorbeşte despre cel mai personal proiect cinematografic al său, filmul „By the Sea”, în care actriţa joacă alături de actualul său soţ, actorul Brad Pitt, cu care are o relaţie de aproape zece ani şi pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei „Domnul şi doamna Smith/ Mr.& Mrs. Smith”.

„By the Sea”, primul film din ultimii zece ani, în care apare cuplul Angelina Jolie – Brad Pitt şi primul lungmetraj în care cei doi actori americani joacă împreună, după ce s-au căsătorit, în 2014, va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 13 noiembrie.

De asemenea, în interviul acordat Vogue SUA, Angelina Jolie vorbeşte despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultimii ani.

Astfel, Angelina Jolie, care a afirmat în mai multe rânduri că este surprinsă că este încă în viaţă, spune că trăieşte în fiecare zi ca şi cum aceasta ar fi ultima. „Amândouă femeile din familia mea, mama mea şi bunica mea (care au decedat de cancer ovarian, n.r.), au început să moară pe vremea când aveau 40 de ani. Eu am acum 40 de ani. Aştept cu nerăbdare să ajung la 50 de ani şi ştiu că voi reuşi”, spune Angelina Jolie.

Angelina Jolie, mamă a şase copii, a luat măsuri drastice după ce a aflat că este purtătoare a unei gene (BRCA) care creşte considerabil riscul de cancer şi a suportat două intervenţii chirurgicale. În luna martie, actriţa a anunţat, într-un editorial apărut în The New York Times, că a suportat o operaţie de extirpare a ovarelor şi a trompelor uterine, la doi ani după ce a suportat o dublă mastectomie.

Mama Angelinei Jolie, Marcheline Bertrand, a murit de cancer ovarian în 2007, la vârsta de 56 de ani, iar bunica Angelinei Jolie, Lois, a murit de cancer ovarian la vârsta de 45 de ani.

Actriţa a mai spus în interviul publicat în Vogue SUA că faptul că a dezvăluit public problemele de sănătate cu care se confruntă, a ajutat-o să se simtă foarte conectată cu alte femei. Actriţa a precizat, însă, că aceste intervenţii chirurgicale au făcut parte dintr-un proces foarte dificil, având în vedere schimbările de natură hormonală, cu care s-a confruntat apoi.

Pe de altă parte, în interviul acordat pentru ediţia din luna noiembrie a Vogue SUA, Angelina Jolie vorbeşte şi despre relaţia sa cu actorul Brad Pitt, precizând că filmul „By the Sea”, în care cei doi joacă, nu este unul autobiografic.

LĂSAȚI UN MESAJ