Frumoasa Florina Kendrick, prima romanca, care a pozat pe coperta VANITY FAIR la Hollywood

0
1383

Una dintre cele mai frumoase romance, care a reusit la Hollywood, este frumoasa actrita, Florina Kendrick (49 de ani), selectionata de Francis Ford CopolLa in filmul Dracula, care a plecat din România, imediat, după terminarea
liceului, in America.
Originară din Cluj și fiica unor cunoscuți profesori universitari, tânăra avea să plece peste Ocean după ce a fost selecționată de Francis Ford Copolla – regizorul american intrat în istoria filmului odată cu lansarea trilogiei Nașul – să interpreteze rolul primei mirese a lui Dracula, în ecranizarea sa din 1992, a romanului omonim al lui Bram Stoker, cu Gary Oldman, Winona Ryder, Antony Hopkins și Keanu Rives în rolurile principale.
mirese dracula_imovies-guide.com
mirese-dracula_imovies-guide-com_
De la stânga la dreapta: Michaela Bercu, Florina Kendrick Roberts și Monica Belluci Foto: imovies-guide.com

Cu un astfel de debut, actrita Florina Kendrick avea să fie prima româncă care a pozat pe coperta unei reviste americane, odată cu apariția în revistele: Image Movies, Vanity Fair sau Venice Magazine. Actirta Florina Kendrick a mai lucrat ca model, apărând în reclame pentru Chanel, Coca Cola și alte branduri de top, a absolvit Academia de Film și Televiziune Van Mar de la Hollywood, transformându-se apoi – prin studii de specialitate – în femeie de afaceri. 306-macys-westside-ap-281
Debutul în noul rol l-a făcut alături de soțul ei, în sistemul financiar din Statele Unite și România. Fiica celor doi bancheri, Sofia Roberts, este studentă la Universitatea de Film (Facultatea de Actorie și Management) a părintelui Star Wars George Lucas și a apărut în presa locală clujeană, după ce a înotat de câteva ori pentru copiii bolnavi de cancer.
Florina Kendrick Roberts a participat la sfârșitul anilor ’90, vreme de patru ani, la activătățile de lobby pentru acceptarea României în NATO, la Washinghton, fiind unul dintre membrii fondatori ai Diasporei Române, primul grup de români americani care au făcut lobby la Casa Albă pentru acceptarea României în Alianța Nord-Atlantică.
Începând cu 1996, fosta actriță a avut numeroase participări în campaniile politice ale partidelor de guvernământ ale SUA, ea întâlnindu-se cu fostul Președinte George W. Bush, cu guvernatorul Arnold Schwarzenegger și alți senatori americani, precum și cu ambasadori sau consuli români la Washinghton.
In prezent, frumoasa atrita este in juriul multor Festivaluri de film, din intreaga lume si totodata, ea sustine numeroase proiecte romanesti, atat in tara, cat si in strainatate pentru romanii de succes, fiind Presedinte al Galelei Femei de succes si Galei Celebritatilor!
Desi peste Ocean este extrem de ocupata, fiind foarte implicata in numeroase afaceri bancare, are timp sa fie alaturi de familia ei din Romania si isi aduce mereu fetita de sarbatori la Cluj, la bunici!

LĂSAȚI UN MESAJ