JENNIFER LOPEZ, DESIGNER, ALATURI DE GIUSEPPE ZANOTTI

0
686

Jennifer Lopez va lansa o colectie superba de pantofi cu Giuseppe Zanotti

Jennifer Lopez va lansa o colectie-capsula, in colaborare cu faimosul designer Giuseppe Zanotti. Pe langa editia limitata de pantofi, cei doi vor lansa pe piata si doua modele de genti. Lansarea va fi in luna ianuarie 2017.

Dupa ce Rihanna a dat mana cu Manolo Blahnik si a scos de piata cateva modele extravagante de pantofi, a venit si randul lui Jennifer Lopez. Diva a anuntat ca va avea propria colectie-capsula , in colaborare cu un designer, pe care il apreciaza foarte mult: Giuseppe Zanotti. Starul a dat si cateva detalii despre modelele create de ea: cizme cu aplicatii de cristale, pantofi din piele de sarpe, dar si o pereche de tenisi de dama cu platforma. Cei doi anuntat ca vor crea si doua modele de genti, iar lansarea este programata la inceputul anului viitor.

“Colectia pe care am creat-o alaturi de Giuseppe este exact asa cum va asteptati de la doua persoane ca noi – tocuri scoase din tipar cu forme extravagante si, bineinteles, cu putina stralucire”, a declarat actrita in presa americana.

La inceputul anului, atunci cand Rihanna a lansat colectia creata de ea impreuna cu Manolo Blahnik, Lopez a purtat o pereche de cizme inalte create de Riri in videoclipul ei, “Ain’t your mama”.
colectie giuseppe zanottijennifer lopezjlopantofirihannariri

LĂSAȚI UN MESAJ